feels like home

Spenderat dagen på stan med mami, massa shopping, lunch å solning. Helt klart en härlig höstdag. Nu sitter man på bussen påväg hem för att sedan åka vidare till fina Liza för utgång med henne & Jill! Kan bli en bra kväll :)


2011-09-30 | 15:42:38

s m i l e

Yeah when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I look at you.


2011-09-30 | 01:37:15

underbara höst

promenad med bästa musiken i lurarna & Dig i tankarna!


2011-09-29 | 13:54:50

Min allra käraste syster


2011-09-29 | 08:19:04

Jag tror du söker efter mer än du ser. Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

 



2011-09-11 | 00:25:22

Jag saknar dig

Precis som rubriken lyder så har jag & frugan ikväll varit och sett Jag saknar dig på bio. Och jag kan starkt rekommendera den, hur bra som helst! Själv grät man sig igenom hela filmen men det var den värd.
Kan inte ens tänka tanken på hur det skulle vara att förlora någon av sina syskon? Jag som har en väldigt bra kontakt med mina skulle nog inte kunna fortsätta att leva utan någon av dom. Dom har funnits vid min sida jämt, i i både dåliga och bra dagar. Jag älskar er, ett liv utan er vore inte ett liv alls ♥

Innan bion så åkte jag bort till min älskade papi för att följa med han & hans sambo ut i skogen med hundarna så dom fick springa av sig lite och busa. Och hur skönt var det inte att vara i skogen en dag som denna? Nu känns det att hösten är här och jag klagar verkligen inte. Det är nu man ska vara med den man tycker om mest, se bra filmer och ha mysiga hemmakvällar med tända ljus ♥ Love it!


Nu har jag krypit ner i sängen och ska lyssna på lite musik sen försöka somna till en bra film.


Kärlek


2011-09-10 | 22:43:53

everything he tells you now, he told me first

Friday, i'm in love. Igår kom min fina syster hem ifrån Sthlm så ikväll ska vi ut och röja. Göra Sundsvall osäkert? Haha .. Men iallafall så igår blev det en tripp upp till Övik för lite shopping sen hem för att mysa med fasters gojänta. Spelade Bamses Honungsjakt, åt äppelkaka och lekte. Jag frågade henne vad hon skulle ge mig i present när jag fyller år och då sa hon en tandborste, en stor tandborste för du är en stor tjej. Haha gogumman.


Ligger fortfarande i sängen och myser med mina 3 små troll. Måste nog kliva upp och väcka sis så vi kan dra in på stan och kika lite.



2011-09-09 | 10:24:33

Det är värre att inte veta än att försöka klara sig igenom sanningen.

Kvällen har jag spenderat hos min fina kusin och hennes älskade barn Hanna & Elias ♥
Vi åt mat sen myste vi ner oss i soffan allihopa och kollade på Bonde söker Fru. Spännande program må jag säga ;) Nu har jag kommit hem och krypit ner i sängen, känner mig inte allt för pigg och kry i kroppen. Ständigt förkyld, värk i kroppen och huvudvärk. Kan de vara för mycket festade tro?
Ett besök på vårdcentralen ska jag fixa, så jag får veta vad felet är.
Men nu ska jag försöka sova, så trött att ögonen svider!


Kärlek


2011-09-07 | 22:37:42

i'm not telling you it is going to be easy, i'm telling you it's going to be worth it.

Nyduschad och färdig för att snart ta en prommis i regnet bort till älskade kusin för att mysa & kolla på Idol. Fyller ialla fall år om 9dagar och har hittat två ögongodis som jag bara vill ha!!



Denna dunväst från Peak Performance.






Och dessa skönheter! Behöver som sagt ett par nya :D


2011-09-07 | 16:31:06

Det svåraste är att förändras tillsammans.

"När kommer den tid och den person som får en att känna sig helt trygg? Relationer är det osäkraste jag vet. Man kan vara så säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en... hur störd man än är. Hur trasig man i vissa perioder än må vara eller trots det faktum att man ibland visar fler dåliga sidor än bra. Men kärlek, detta livslånga ämne... så osäker i om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig-kär i mig? Känns så långt bort. Att man kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Jag undrar när eller kanske om jag någonsin kommer lita på att någon är helt och håller kär i mig. Som tycker att jag är rolig eller smart eller härlig (eller förhoppningsvis alla tre) men också den sexigaste tjejen han vet. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans. Inte konstigt, de går varken att ta på eller se eller bevisa. Det går bara att försöka lita på. Jag antar att man måste satsa för att vinna."


- michaela forni


2011-09-07 | 12:49:07

Gråt aldrig över en person som sårar dig. Bara le och säg: Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du.

I'm back. Såg precis att jag inte har skrivit något på sisådär 3månader och nu känner jag att det är dags att skriva av sig lite.
Vad har hänt den senaste tiden i mitt liv? Jag har som sagt flyttat hem till älskade mami igen, och det känns skönt. Börjat plugga har jag också gjort. Jag läser Matematik B, Svenska B, Samhälle A samt Etik & Livsfrågor. Än så länge funkar det kanon bra. Men har inte gått i skolan på 4år så det är tufft att komma ihåg saker från tidigare men i'm a fighter and I will do this.

I skrivande stund så ligger jag hemma och är sjuk. Feber å tok ont i halsen, suger att jag missar skolan idag men har uppgifter som jag fick igår som ska göras idag eftersom jag har prov i samhälle på onsdag om Ekonomins grunder. Spännande!
Nu tänkte jag iallafall kliva upp och ta en lång varm dusch och peela hela kroppen sen smörja in mig med lite BUS.


2011-09-07 | 12:36:18
RSS 2.0