bildbomb från lite fest at my place :D <3




mina girls hos mig på några fester :D <3

2010-09-28 | 20:48:41

trött och sliten tjej.

Jaha, då är man sjuk igen. febern är tillbaka och förkylningen vill då inte ge sig :/ kanske borde uppsöka värdcentralen och se om man kan få pencillin eller ngt! Ont i hela kroppen har jag och mår illa på morgonen. men men, nu ska jag kryap ner i soffan och vänta på att hjärtat kommer hem från jobbet så ska vi göra varma mackor med svampstuvning och kolla på gumball 3000. :)



Bjuder på denna bild på mig från i fredags.
Kommer en bildbomb imorgon eller så från fredagens utgång med det "gamla" gänget :)


2010-09-27 | 21:02:24

här ska man skriva en rubik va?

Nu ska jag ut i regnet för att möta upp Elin :D Sen blir det stan en sväng, sen hem och invänta älskade Liza och då blir det kinamat och viiiin!! ♥ och en utgång såklart ;)



2010-09-24 | 12:29:43

jag har saknat min vän liza

Lovely day! Imorse vaknade jag till runt 11, sen klev jag upp för att sätta mig och glo på gossip girl på datan! haha man blir ju beroende! ;) sen runt ett tiden så vaknade hjärtat upp så myste vi litegrann eftersom han har jobbat exakt hela helgen. sen tog jag en dusch och gjorde mig klar för att möta upp Liza på stan efter hon slutat jobbet! Tog en snabbrunda på stan med lite mat sen bokade Liza en klipptid :D Jag ska även köpa löshår av Liza så snart blir jag långhårig igen! wiiiie!! :D Sen ville mamma bjuda mig och hjärtat på middag och det blev Bigboy ;) MUMS! sen åkte vi ut och handlade lite inför kalaset på lördag!
Nu är vi hemma och håller på att göra varma mackor i ugnen med svampstuvning! Men imorgon försvinner det för då ska jag & Liza ut och promenera ;)
Tackar för mig nu och säger godnatt!

2010-09-20 | 21:55:38

Gossip girl is the shit!

Hallå där! Glömmer verkligen bort att blogga på dagarna när jag ändå bara ligger hemma! Haha.
Men nu är jag hemma hos lillasyster och hälsar på så då kan jag lika gärna blogga. Klev upp runt halv 11 idag, kollade lite på säsong 1 på Gossip Girl som jag har på datan. Den serien får verkligen en att längta bort! Tänk om man kunde vara rik, haha! Anyway, kollade lite på det sen tog jag mig en dusch sen gick jag bort till mamma en prommis sen gick vi och röstade. Jag är väldigt nöjd med mitt val. Är ni det?
Iaf så efter vi hade röstat så gick vi bort till lillasyster och gjorde lite mat. Fläskfilégryta med ris! Sååå otroligt gott. Menmen, nu ska jag nog traska hemöver och kolla lite mer på gossip girl ;) haha, det är ett beroende!
Idag har även älskling och jag planerat när min och älsklingens släkt ska komma på kalas och fira mig, det blir på lördag :D myigt värre må jag säga! :)


2010-09-19 | 17:20:25

- lördag, dagen efter.

Bakis som fan idag. Igår mötte jag upp Sara runt halv sex nere på stan för att gå på systemet och så, sen köpte vi med oss mat hem från Biteline. Jävligt gott må jag säga! :) Sen gjorde vi oss klara och gick bort till Liza, där även Jill & Bälla va! Vi drack en massa rosé och bara pratade på. Tror att Sara, Jill & Bälla blev lite såless när jag och Liza pratade om våra gamla minnen som vi har! Haha, väldigt många och bra minnen. Saknar den tiden fast den kunde vara väldigt jobbig ibland. Men iaf, runt tolv drog vi ner på Memento Palace för att kolla läget. Jag och Sara skulle egentligen inte dit men vi hamnade där i någon timme iaf. Träffade en gammal vän, kändes bra men ändå inte. Men men, sen drog jag och Sara vidare till Stads (Stadshuset) för att kolla läget. Där mötte vi upp Linnea. Jävligt mycket folk men efter bara några få minuter där inne så drog jag tillbaka till Memento för att möta upp dom andra tjejerna men dom hade åkt hem! Så jag gick hem till min älskling som låg vaken och väntade på mig :) Jag måste säga att det bästa som finns är att få gå och lägga sig och vakna upp med den man mest av allt älskar! som gör en så fruktansvärt glad! Jag älskar min Emil hur mycket som helst! <3
Men tråkigt nog skulle ju älsklingen upp tidigt imorse för att åka och jobba 9-20 :/ jag får klara mig själv hela dagen. Är ju bortbjuden på middag till min underbara mamma idag så ska väl försöka se lite på gossipgirls nu och få bort huvudvärken som så gärna vill vara med hela tiden!



Jag igår!


2010-09-18 | 11:38:25

- IDIOTER TILL VÄNNER!

Äntligen! det går verkligen inte att lita på sina vänner. Långt ifrån! Hoppas verkligen att du e nöjd med ditt val, min "vän"! Feg e du också för att du inte ens kunde säga det till mig själv utan att man fick höra det från andra. Thanks a lot.

2010-09-17 | 01:47:00

- ÖGONBLICKET...

"Ögonblick varar inte för evigt. Jag visste det varje gång jag la mig där brevid dig i din säng.
Där dina påslakan doftade rakvatten och där det alltid fanns ett märke av en gammal kopp kaffe
på byrålådan. Lite smutsigt, men jag lärde mig se charmen i det. Jag vande mig. Jag visste att du
bara var ett kapitel i mitt liv, som allt annat. Det finns många utav dem. Kapitel. Vissa varar längre
än andra. En natt eller flera. Jag var aldrig säker på när det var sista gången jag låg där tätt intill dig
med mina fingrar flätades i dina och hur dina armar omfamnade min bara kropp. Ändå låg jag kvar.
Jag visste nog för mycket för att gå. Hur mycket mjölk du ville ha i kaffet, vart du var kittlig och hur
du älskade att sitta på balkongen när solen gick upp för att röka. Och så tänkte jag på henne.
Hon du pratade om ibland. Lät du henne komma närmare? Var hon vackrare än mig? Det fanns
dagar jag tänkte mer på henne än på dig.

Jag minns allt. Formen på dina händer och hur du varsamt la tummen över min. Kramade den.
Eller när du fnäste till av mitt hår som du råkat få i munnen efter du legat för nära min nacke.
Allt lämnade ett avtryck.
Livet har sina kapitel, det kommer en tid då man vet att man måste vända blad.
Våran kom för tidigt. Ändå visste jag det hela tiden.
Varje gång jag la mig där i din säng. Brevid dig."


2010-09-14 | 20:42:50

- WORKOUT

Nu sitter jag och lillasyster hemma hos mami och har nyss ätit middag, blev pizza till middag ;) gottgott!
Idag har jag tagit en snabbrunda på stan med J sen gick jag hem och såg på The Last Song innan jag skulle gå och möta upp lillasyster :) Sen gick vi hit och nu ska vi snart gå hemöver. Mami ska gå med för hon och jag ska ta en solning ;) Känner mig grymt blev, fast jag nudå inte är det. Imorgon ska jag tvätta, JIPPI! NOT! :) men vad gör man inte för att sysselsätta sig? :) Ihelgen har vi haft fullt upp, ifredags blev det en liten kort utgång. Väldigt trevligt! Hade ju storasyster på besök här hemma från huvudstaden. Sen ilördags blev det bara lugnt på dagen, sen runt 6tiden åker jag och älsk ut till alnön för att fira älskade matilda som fyller 1år, IDAG :) Sen i söndags var vi på 2års kalas till lilla Wille (Emils systerson) som fyller 2år idag :) Många kalas, mycket tårta ;) Men det ska jag träna bort imorgon sägs det. Har blivit medlurad ner på Ego med Josefine imorgonkväll på bodypump i 55min. Haha undrar verkligen hur det ska sluta. Det får vi ju se ;)
Men nu ska jag göra mig klar för att traska hemöver för att byta om sen gå och sola med mami! Sen hem och vänta på att hjärtat kommer hem från jobbet! Saknaden är stoooooooor! <3



Lilla matilda som fyller 1år idag :) Lillfisen!


2010-09-13 | 18:19:51

- THE LAST SONG

Ja då har man suttit och grinat sönder till filmen The Last Song. Lite sent ute med att se den, men det gjorde verkligen ingenting! Den var helt klart värt väntan!



2010-09-13 | 14:16:29

- TIDERNA&MINNERNA MAN SAKNAR SOM MEST!

Sitter just nu med tårarna rinnandes nerför kinden. Jag sitter och läser tillbaka i tiden i min f.d bästa väns blogg. Och denna underbara dikt skrev du till just mig, då, din bästa vän! <3


Sandra Strömberg,
jag älskar dig


När dina vingar brast
brast jag
när du inte kunde andas
försökte jag ge dig mina andetag
för att orka med det som var
och varför hände det dig?
det finns inga svar

ingen som du ska behöva gå i motvind
och svin som sårat dig måste varit blind
för det där guldhjärtat du har
lyser igenom hela dig
och jag kan vara stolt att du är en vän till just mig

vi kan varann på alla sätt
vi kan gråta och säga tillsammans
"ingenting är lätt"

det förrändrar ingenting, vilka misstag du än skulle göra
riv ner hela världen
våran vänskap kan ändå inget förstöra
och vill du riva världen, ta med mg
vi kan säga som ursäkt
"det är kunskapen i mig"

för vad har vi inte lärt oss om att allt en dag går itu
och allt om att gråta sönder kan vi ju nu
allt om att sakna och att försöka nå men inte nå
allt om att inte få den vi vill få

men jag lovar att allt det där förflutna
kan vi glömma tillsammans om vi har varann
vi är ju dom som kan det ingen kan
och det finns ingen stjärna som lyser som du
jag vet inte hur jag ska förklara
men äh, du förstår ju

och det spelar ingen roll vilka vindar det blåser
eller vad som än händer
du finns ju där och har fått mig att förstå
att vindarna vänder

nu kan jag bara säga att jag alltid ska stå vid din sida
och plocka upp dig som du plockar upp mig
jag ska aldrig släppa taget
ska finnas 24/7
hurru sunshine
det finns ingen som du.


Madelene Serrander
2007-11-28



2010-09-09 | 20:17:10

GÅSHUD SOM BARA DEN <3


2010-09-09 | 16:04:27

- HEJ ILLAMÅENDE

Hello dear! Nu sitter jag hemma hos lillasyster efter en dag i Birsta. Hade planerat att komma därifrån med en tröja men icke. Den får jag köpa en annan dag :) Men iaf så imorse blev jag väckt av hjärtat vid 8 tiden, jag hade ju som sagt lovat honom att gå en bit med honom till jobbet sen skulle jag själv ut och gå lite. Tog mig då en promenad bort till mamma och åt lite frukost och pratade lite. Myste även med mina älskade katter som jag saknar så mycket! Sen gjorde jag mig klar hos mamma för att gå bort till lillasyrran för att åka ut på Birsta.
Imorgon ska jag & älskling och några kompisar till honom och mig äta middag på Memento sen blir det ju självklart en liten utgång! PLUS att min älskade stora syster kommer hem över helgen från storstaden. Det gör mig såååååååå glad! Hoppas bara att mitt lilla illamående och magont försvinner tills imorgon. Har mått så illa hela morgonen och nu fick jag så ont i magen. Måste kanske uppsöka vårdcentralen och kolla upp det? Jaja, we will see. Ikväll skulle jag träffa en barndomsvän för en fika men nu verkar det inte bli av. Vill mest bara hem och vila så jag e pigg till helgen när vi ska iväg på 2 barnkalas. Ska bli skoj :)
Men nu ska jag fortsätta med middagen, Lax med pasta & pesto :D Gottgott!





2010-09-09 | 15:11:07

- DON´T FEEL SO GOOD...

Åh, idag mår jag inte så bra alls. Huvudvärk (IGEN) samt illamående. Vad är felet?!
Men jag har iaf varit ute på en liten promenad idag för att se om huvudvärken ville försvinna men icke. Tog en promenad hem till min älskade pappa, vi fikade lite och pratade lite om framtiden :) Kändes skönt att få prata av sig lite med honom! Sen följde jag med honom när han skulle handla sen skjutsade han hem mig. Och nu ligger jag i soffan och kollar på The Tyra Banks Show :) Tvnörd? Ja, jag vet ;) Men får slappa lite innan jag ska bort på middag hos älskade lillasyster. Det är perfekt att hon bjuder på middag just idag när älskling jobbar till 20 ikväll :) Sen ikväll ska jag ta en promenad för att möta älskling när han slutat jobbet, saknar han massor fast vi bara varit ifrån varandra några timmar. Men vi bor ju som sagt tillsammans så då saknar man varandra meeeeer!
Menmen, nu ska jag ta en treo och vila lite.



min stora kärlek & jag!


2010-09-08 | 15:39:22

- DU

ibland kan man bli så besviken på sig själv.
då är det tur att man har kärleken.
den starka kärleken.
för utan den.
vore jag.
ingenting.



2010-09-08 | 10:52:57

- NO TIME

Hallådär! Har ingen tid nu för tiden att blogga alls. Därför är det så många dagar emellan mina inlägg. Menmen, helgen var helt okej. Ifredags var jag & älskling och några iväg på hockey, det var ju SCA-cupen. Sen ilördags skulle grabbarna iväg och kolla på derby matchen, Sundsvall-Timrå. Så dom börjdae ju dricka runt 13 tiden och fulla blev dom. Så Julia (En av emils kompisars flickvän) kom till mig runt sju tiden och vi gjorde oss klara tills att grabbarna skulle komma hem dyngfulla och det var dom kan jag lova. Gick ner på krogen allihopa men 23.20 så gick vi hem, så min lilla älskling hade en sån huvudvärk ;) Igår blev vi bortbjuden till min älskade lillasyster på middag, mamma kom också :) Mysigt! Sen åkte vi bort till mamma och var där några timmar och spelade kort ;)
Och nu idag har jag och älskling bara städat, dammsugit och diskat. Skönt att få göra det lite fräscht.
Huvudvärken stiger för varje sekund känner jag, tror att jag behöver ha frisk luft så ska snart tvinga med mig älsklingen ut på en prommis i det fina vädret.


2010-09-06 | 14:52:03

DET HÄR ÄR SLUTET PÅ VÅR FILM!

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

2010-09-04 | 13:24:21
RSS 2.0