just me


 
Lägger upp en bild på mig från igår. Orkar inte skriva ngt! Ikväll blir det maskeradfest med dom bästa :)


2010-10-30 | 10:46:16

tonight

Idag har jag syster på besök hemma :) Vi har kollat lite på film, pratat massa och nu ska vi äta middag :) Tacos, som jag har längtat :D Maten står klar på bordet men hjärtat har inte kommit hem än. Hoppas han kommer snart!
sen kommer Elin hit så ska vi dricka och sjunga lite singstar ;) sen blir det en utgång. Möter nog upp Liza ute också :D <3 men nu måste jag gå och äta. så hungrig! puss


2010-10-29 | 16:34:12

inhandlade saker :)

Här är några få sakerna som köptes idag :)




Klädställning från Ikea.


2st plädar från Boom, hur jävla mysiga som helst!



Världens bästa bodylotion!


2010-10-29 | 00:55:47

underbara dag

Godkväll bitches. Nu ligger man i soffan och kollar på när han spelar xbox :) skit kul.. nja ;) men iaf så idag har jag, mami & hjärtat varit ute i birsta hela dagen. köpte mig ett par strumpbyxor, trosor och en bodylotion från bodyshop, samt en klädställning från ikea och MASSA ljus :D sen storhandlade vi, dyrt men mycke mat ;) sen åkte vi hem och då följde mamma med mig och solade sen mötte jag upp Malin för en kvällspromenad :) Mycket trevligt. sen gick jag hem och nu ligger man här i soffan. med tända ljus i hela lägenheten, myyyysfaktor! Imorgon ska jag och hjärtat göra några ärenden på stan och så inför maskeraden på lördag. sen blir det tacos till middag. sååå jag har längtat efter tacos :) senare på kvällen kommer elinpelin till mig och vi ska ta en utgång :) Men nu ska jag sällskapa min underbara sambo så hörs vi imorgon. ciao!


Godnatt :)


2010-10-28 | 23:52:32

ica maxi, birsta city & ikea

Idag ska jag, hjärtat och mami åka och storhandla på ica maxi sen ska vi även in på birstacity & ikea för att shoppa lite, i think ;) blir ett ärende på systemet inför helgens bravader också. ska ju ut med elin imorgon sen på lördag ska vi på maskeradfest. kommer bli grymt :D fick sms om att min dräkt har kommit nu så ska iväg och hämta den sen, spännande!! :) i hope it fit ;) men nu ska jag väcka hjärtat så vi kan äta lite frukost sen göra oss klara för att åka. ciao!


2010-10-28 | 11:26:14

sista avsnittet av kungarna

Godkväll .. Har inte så myckett vettigt att skriva men idag har jag iaf varit på stan med dom bästa. Vi åt lunch och gick en sväng på stan. Sen gick jag hem och gjorde inte så mycket. Har legat inne hela kvällen med hjärtat. Kollat på tv, ätit middag och sett på film. Mysigt!
Och nu ska jag krypa ner i soffan med hjärtat och kolla på Grannfejden och senare blir det en kvällspromenad med Malin. och sist men inte minst så är det ju sista avsnittet av Kungarna av Tylösand och det vill jag verkligen inte missa ;)


2010-10-27 | 20:03:55

chuck & blair


2010-10-27 | 14:27:11

stan

Godmorgon! Denna natt har jag inte sovit någonting alls. Kanske är det för att älskling har börjat jobba nätter? Ensamt att sova själv. Men nu är jag iaf uppe för jag ska göra mig klar för att möta upp Elin & Liza för lunch och sen gå på stan ett tag :)


2010-10-27 | 10:45:35

it´s not easy at all ..

Om man inte kan säga de högt,

betyder de då att man egentligen inte menar de?


2010-10-27 | 01:01:07

miss my big sis ♥

Kom precis innanför dörren efter ha varit hos Liza & Elin :) känns konstigt att skriva men Elin har ju flyttat in hos Liza och det är hur kul som helst :D Dom är "sambos" ;) Det har varit en kväll med mycket skratt. Det behövs verkligen just nu! ♥ Tack tjejer!
Imorse tog jag mig en promenad bort till mamma och sen tillbaka, medans hjärtat sov eftersom han hade jobbat natten. sen när jag kom hem så väckte jag honom så åt vi lite frukost sen myste vi bara i soffan hela dagen&eftermiddagen. sen skjutsade älsklingen ut mig till tjejerna. Och nu ligger jag i soffan och kollar på the big bang theory, samt pratar med älskade syster som jag saknar grymt mycket!! ♥ men på torsdag kommer hon hem i några dagar. Längtar!
Nä nu ska jag se på tvn sen sova. Godnatt ..



du ska veta att jag saknar dig, sis ♥


2010-10-27 | 00:29:13

melissa horn

"Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut."


2010-10-26 | 10:57:58

tänker tillbaka på tiden

Två favoritlåtar med Chris Daughtry ♥




2010-10-26 | 00:58:34

en mysig "vinter" dag med hjärtat

En trött sandra ligger i soffan och väntar på att middagen ska bli klar. Sen blir det en kvällspromenad, själv tydligen :/ Inte kul men så blir det! Idag har jag & älsklingen varit ute på en långprommis, upp till haga sen igenom hela skönsberg och sen tillbaka hem. Mysigt, kallt men varmt i solen :) sen när vi kom hem gjorde vi lunch, det blev fiskpinnar med mos ;) mums! sen mötte jag upp malin nere på stan för att följa med henne på banken en sväng sen tog vi en sväng förbi skämtaffären för att jag skulle kika om dom hade några snygga maskeraddräkter, men icke! eller jo till hjärtat hittade jag en så den får det bli till han ;) Och jag hittade en på internet som kommer hem i brevlådan om ca 2dagar. så hoppas verkligen att den passar! Ser verkligen framemot halloweenfesten med hjärtat & hans kompisar :) Men innan så blir det nog Biteline med la familia, i hope. Men nu ska jag äta lite mat sen ut och gå. Uppdaterar senare ikväll! ciao

2010-10-25 | 18:37:45

På fredag....

är det premiär på Saw filmen i 3D och jag vill sååååå gärna se den! Tror att den kan vara grymt bra ;-)



2010-10-25 | 11:16:10

enjoy

Hello dear.
Nu har man torkat tårarna efter ha kollat på filmen "vid din sida" på 3an med Julia Roberts. Den är verkligen så bra och man kan inte hålla tårarna borta. Man är bra mesig men det är bra att man har känslor ;) eller hur?
Iaf så tog jag en kvällspromenad med Malin förut ikväll innan filmen. Blev en promenad på en och en halv timme. Kallt som satan men skönt var det! Imorgon blir det även en lång promenad med älsklingen, vi har gjort en plan på hur vi ska gå och allt, hehe :) ska börja gå ut och gå 2ggr om dagen iaf. sen ska jag nog köpa ett simkort på sporthallen och träningskort på friskis&svettis. Nu jävlar ska jag komma igång till Beach 2011 ;) HAHA.. nä men nu ska jag umgås med min älskling och kolla lite på tv innan det är dags för sängen. Sov gott allihopa! Nattinatt ♥


har sett den minst 10ggr men gråter lika mycket varhe gång!♥
 


2010-10-24 | 23:59:23

just love them, give me!

Åh, jag har hittat dom perfekta byxorna på junkyard. Ge mig!!! Förälskad! ;)


2010-10-24 | 18:40:50

chris brown is the shit


"if I ever went up to heaven
i will fall right back down,
that life wouldnt be living
cause your the one I couldn't live without"


2010-10-24 | 17:38:10

jag kan inte skilja på

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor.


2010-10-24 | 17:21:04

no sleep at all

Jaha, då har man varit vaken exakt hela natten .. Och det e inte p.g.a att vi har suttit barnvakt utan de e för en annan sak! Ont i halsen och täppt i näsan, igen! Idag e det bestämt att vi ska åka och äta middag hos svärmor så jag hoppas att jag orkar d .. :-/ Imorgon e det en ny vecka, Jag ska inte göra så mycket alls denhär veckan förutom att hitta en maskeraddräkt tills på lördag. Har redan suttit och kollat men det e ju bara onesize i dom som jag vill ha och jag tror att d blir för stort men vi får väl se.

Som ni ser har även min älskade lillasyster fixat min blogg. Det behövdes verkligen :-) Thanks! ♥
Nä nu ska jag glo på tv och hoppas på att jag kan få lite sömn idag. Ciao!


2010-10-24 | 09:32:09

the best night ever

Godmorgon .. Igår blev det en utgång med dom bästa. d vill säga Elin, Liza & Malin :-) Mår verkligen som jag förtjänar idag så orkar inte blogga men bjuder på en bild på mig & Liza ;-)


2010-10-23 | 11:58:08

just love it

i wanna believe you.










2010-10-21 | 19:58:12

baby baby

Trött, tröttare tröttast! Det är mitt namn idag. Vaknade kl 7 av ett sms från älskade Liza, sen somnade jag om till halv 9 med en fruktansvärd huvudvärk .. sen somnade jag om igen till kl 10 men då klev jag upp och slängde upp håret i en knut och tog på mig några slappkläder sen mötte jag upp Liza för en lunch på stan. Mysigt!! Sen mötte vi upp Lizas mamma för att hämta Chanel (Lizas lilla chihuahua) och sen gick vi upp till mig och snackade en massa skit och om våran fredag som kommer då Jag, Liza, Elin & Malin ska ut. :-) Kommer bli grymt roligt! Nu ikväll har jag tagit mig en dusch sen bara legat i soffan med hjärtat mitt. Har haft ett konstigt illamående hela dagen, men det börjar försvinna nu. Beställde även en klänning från Nelly som jag ska få av hjärtat :-) Samt en ny mascara från Helena Rubinstein :-D menmen, nu ska jag försöka få i mig något att äta .. sen sängen! Godnatt ♥


Klänningen från Nelly!



Världens bästa mascara!


2010-10-19 | 20:15:54

i will love you until the day i die

Jaha, nu är det slut på denna måndag också .. imorse klev jag upp vid 9, gjorde mig klar för att gå på möte som började kl 10 och jag var klar där en kvart senare, haha!! sen skyndade jag mig hem och kröp ner i sängen igen med min älskling .. :-) senare så kom mamma bort för att ta en runda på stan med mig och den rundan tog ca 1 timme .. haha ! sen hem en sväng sen åkte jag & hjärtat bort till mamma på middag. Blev kvar där till nio ungefär sen hem för att kika på Gumball 3000 ;-) sen Paradise Hotel och jag måste säga att dom är verkligen pinsamma i det programmet. Plus att Kungarna av Tylösand är såååå mycket roligare att kolla på! HAHA! Men men, nu ska jag tvinga älsklingen att krypa ner i sängen med mig.
Imorgon blir det en dejt med frugan, känns som om att vi inte har träffats på hundra år :-(
Ciao!!


2010-10-18 | 23:31:25

somethings will never change

åh, uppe med tuppen känns det som... Nu ska jag göra mig klar för att gå på möte sen blir det Birsta med mami & älsklingen :-D



2010-10-18 | 09:12:28

can i do this with you ?

Godmorgon! Idag är ingen bra dag alls, känner mig less och känner att jag inte vet vart jag har dig alls ..
Borde veta d men det gör jag inte .. :-/ nä nu blir det en dusch sen åka till pappa och umgås samt äta middag! Hoppas att man mår bättre runt kvällskvisten .. ciao!


2010-10-17 | 11:27:01

b a b y ♥

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard
I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again




2010-10-16 | 17:58:15

I will fly, i´ll fly the skies, for you and I

Bakisdag idag .. men riktigt rolig kväll igår med tjejerna! ♥
Blev en liten förfest at Liza´s place med henne & Elinpelin, drack massa vin, öl & cider :-) Runt halv elva tiden tog vi bussen in till stan för att sedan gå vidare till Memento. Där blev de någon liten shots och några cider. Slutade med att 2 av oss blev dyngkalas .. haha!! ♥ Trodde att jag kom hem skit sent men icke, kom tydligen hem halv 3 .. Men men, nu ska jag göra mig klar för att åka iväg en sväng. så skriver mer imorgon! peace out!!



Jag och en av mina underbara systrar! ♥


2010-10-16 | 17:52:41

tonight gonna be a good night!

Yeyeyeyye, som Elin tydligen säger ;-) hahaha...
Nu har jag precis packat klart och gjort mig redo för att gå ner mot stan för att möta Elinpelin och gå på systemet sen ta bussen ut till fisen (Liza) ;-) Där blir det middag och vinpimpling ;-) sen en rejäl utgång, hoppas jag på iaf! Vet ännu inte vad jag ska ha på mig. Fick ett par skinnbyxor av mamma förut från Gina men får se vad det blir :-) Skit samma om det, Idag snöade det LITE här uppe i norr .. jag längtar seriöst efter snön. Mysigt!
Och idag fick jag även ett samtal om ett jobb jag har sökt uppe i Ö-vik .. Hade en plan på at flytta men nu börjar jag ångra mig LITE, men iaf, dom ringde från stället och ville att jag skulle komma upp på intervju men jag tackade nej .. Vet att det var dumt av mig men det finns ändå några som gör att jag vill stanna kvar här .. Men men, ikväll ska jag ha skit kul med mina underbara tjejer! så skriver mer imorgon!


ciao!!

2010-10-15 | 13:35:29

dagens älskling;

"Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om."


2010-10-14 | 19:13:31

if i hurt your feelings, don´t blame it all on me.

Hellodear ..

Idag är en hyfsat bra dag. Vaknade skit tidigt men låg kvar i sängen och väntade på att älsklingen skulle vakna, och det gjorde han efter ca timme ;-) vi låg kvar i sängen till 12tiden. Mysigt värre ♥
Kom även på att vi skulle ha tvättstugan idag, så det har vi gjort hela dagen typ. Legat inne och passat tvätten :-) Tänkte dock ta en långpromenad idag för jag insåg häromdagen att jag inte kommer in i mina jenas :-O och det mår jag dåligt över .. men eftersom det är så blåsigt och kallt ute så skippar jag nog det idag .. får blir imorgon eller så! Men nu ska jag kolla när hjärtat lagar mat ;-) ♥ sen kanske åka till Liza på en mysig filmkväll med henne & Elin .. ciao!


saknar dig bästa vän! ♥


2010-10-14 | 16:17:59

faller jag nu går jag sönder, dom kommer peka för alla har hört det!

Hellodear ..
Har inte bloggat på flera dagar, ingen lust alls till det har jag haft. men nu ska jag ta tag i det!
ligger just nu och kollar på reprisen av Paradise Hotel och drömmer mig bort. Jag sökte som sagt till det och jag kom även på en intervju men tackade sedan nej till en andra intervju. haha, dom runtomkring mig dömde ut det där programmet så kände att det kanske inte vore så bra. men tur var väl det för nu har jag världens underbaraste pojkvän och mår bättre än jag någonsin har gjort. livet flyter på men känner en sån press inför nästa år. har stora planer på att börja plugga så hoppas jag kommer in på det jag vill läsa! we will see ..

Kanske ska berätta vad jag har gjort hela helgen, ifredags blev det en utgång med Malin L & Malin S. Riktigt rolig kväll .. Och mådde som jag förtjänade på lördagen, men sen åt jag & älsklingen en underbart god middag för vi har ju varit tillsammans i 5 månader nu så då firade vi det med mat. Sen på kvällen kom lilla Malin S till mig så tog vi en rejäl utgång ;-) shottade en massa och bara dansade hela kvällen. kvällen slutade dock i kaos men det gör inte så mycket. dramatik e alltid roligt .. men men, idag har jag bara tagit det lugnt. tog en promenad bort till farmor och hälsade på imorse, sen spenderade jag dagen med älskade stora sis som har varit hemma från huvudstaden ihelgen. Och nu ligger jag i soffan och bara glor på paradise hotel och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet så vi får umgås i 2dagar nu innan han ska jobba hela helgen. så skriver mer imorgon! ciao!



2010-10-12 | 20:30:22

make me feel ...




"Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world .. "


2010-10-11 | 12:16:52

Le det där leendet så är jag din föralltid.



Det finns egentligen bara en anledning till varför jag fortsätter att se på Gossip Girl. För att Blair och Chuck är det utan konkurrens vackraste tv-paret genom tiderna. För att hjärtat går sönder och blir helt om vartannat när man ser dem tillsammans. För att kärlek som inte är enkel men passionerad är den vackraste. Och jag känner mig så tjejig men jag kan inte låta bli, utan gråter lika mycket varje gång.


2010-10-01 | 16:35:50

han.

Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.


2010-10-01 | 16:28:13
RSS 2.0