someday, someone is going to thank you for letting me go.

Underbara sol & fredag!
Tröttare och segare tjej får man leta efter just nu tror jag. Kunde verkligen inte somna igårkväll så somnade 3 inatt och vaknade 10. gaaaah! Klev upp och drog på mig träningsbyxorna och skorna så gick jag en promenad på en & en halvtimme. Hur skönt e det inte efter man har varit ute på en sån promenad? I feel awesome! När jag kom åt jag 2ägg och 1 avokado och drack några glas vatten, fruktansvärt gott! Har bestämt mig att sluta äta skräpmat, vågar inte ställa mig på vågen längre och då e det illa! Men iaf så skyndade jag mig hem för jag ville se Prins Williams bröllop, haha. Tårarna rann självklart för d var hur fint som helst. Sa precis till älskade mami att OM jag ska gifta mig så vill jag ha det precis sådär ;) haha... Man kan ju alltid drömma. Men nu ska jag ta mig en dusch sen packa väskan för att åka och vara hos finaste Liza över helgen. Där tänker jag spendera min valborg med dom bästa med grillning och kanske något glas rosé ;) ♥ Ha en bra Valborg allihopa, kanske bloggar något mer ihelgen om tillfället kommer! PUSS



2011-04-29 | 13:32:44

you shouldn't miss people who don't miss you, right?


2011-04-29 | 00:12:24

it hurts that you don't even try

Dagen började med ett fruktansvärt gott skratt. Frugan sov ju som sagt över och inatt hade jag tydligen sjungt "jag kan inte få upp min kokosnöt" i sömnen. Haha... Hon fick iaf sig ett gott skratt mitt i natta. Iallafall så vaknade jag runt 9 och kollade lite på tv tills frugan vaknade vaknade då vi gick och käkade frukost och sen tog jag en promenad hem för att sedan åka ner på stan med älskade mami. Shoppade ett leopard linne från Vero Moda och sen blev d ett besök på systemet för att köpa lite rosé inför helgen. Ska som sagt spendera hela helgen hos min finaste bästa vän Liza, imorgon blir det bara lungt. Hon har precis vårstädat och gjort sin balkong fin så vi ska sitta där med tända ljus och mysdricka lite samt snacka lite skit! Sen på lördag kommer lite folk till henne så ska vi grilla & självklart dricka några glas rosé. Jag tycker att Valborg e överskattat så tänker inte dra iväg på något speciellt eller på krogen. Menmen, ikväll blev det även ett varv runt sjön med Liza & hennes lilla chanel, hur skönt som helst. Fick inviga mina nya byxor också! Blir även en prommis imorgonbitti innan det bär av hem till Liza. Men nu ska jag kolla på plastikdoktorerna på tv11, kung program. Man blir själv väldigt sugen på att operera sig ;) See ya tomorrow guys. Sleep tight :)


2011-04-28 | 23:25:49

And if I'm falling for you, would you catch me?


2011-04-28 | 18:10:44

no men, no cry. right?

Hej guys! Nu har man precis kommit hem efter en heldag med älskade mami på stan och nu inväntar jag finaste frugan för gotta & film mys! Det behövs verkligen nu ♥
Jag fick några behövliga saker av mami på stan iaf, ett par träningsbyxor, en keps, hårfärg & solpuder.
Promenerar ju fruktansvärt mycket just nu så ett par byxor behövdes verkligen, imorse tog jag mig en morgonpromenad upp till Haga och tillbaka. Hur skönt som helst! Måste som sagt bli lite fit inför sommaren.
Imorgon tänkte jag nog kliva upp tidigt för en promenad sen ska jag hem och tvätta. Roligt, nja. men har grymt mycket tvätt.

Nu längtar jag mig bort till att få sitta på uteserveringarna och äta god mat samt sitta med ett glas rosé i handen och bara leva! För just nu blev livet inte som jag tänkt mig. Men life goes on, right?
Nä nu ska jag ta och göra lite fruktsallad och fixa med dippen & grönsakerna. Mys ♥
Men hoppas ni får en underbar onsdag kväll för det ska jag ha med massa skratt! see ya guys


2011-04-27 | 19:54:11

jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå.

Hello guys! Då ligger man äntligen i sängen efter en hel dag med mami, en solning & två promenader med bästa sällskapet! Skulle även försöka sova för sisådär 2timmar sedan men kom på att det var ju big brother så blev vaken ett tag till. Ska som sagt upp tidigt imorgon och vara at mami's place runt halv 9 och sen vid 9 kommer min älskade brorsdotter som ska spendera hela dagen med oss :) Blir nog en promenad ner till sis pch sen till stan för att köpa glass om vädret blir bra. Håller tummarna!
Men nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och dejta john blund och hoppas på det bästa. see yaa tomorrow


"you're not worth the fight"

2011-04-20 | 22:53:22

Älskade mami ♥

You tuck me in,
Turn out the light
kept me safe and sound at night
little girls depend on things like that

Brush my teeth and combed my hair
had to drive me everywhere
you were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a live, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scare things wouldn't turn out right
you would hold my hand and sing to me ♥

2011-04-20 | 15:47:44

I don't belong to anyone, nobody belongs to me


2011-04-20 | 13:54:49

Baby let me blow your mind tonight!!

Hej guys! Just nu kretsar mina tankar kring min kropp. Vill bli mer fit innan sommaren men nu hinner man inte göra något åt det, men har iallafall börjat ta tag i mina promenader igen. Iförrgår blev det en promenad på 2timmar med wifey till Bergsåker och tillbaka, och samma sak blev det igårkväll. Det känns verkligen i benen idag och jag blir så glad! haha. Så hoppas att vädret blir bättre ikväll så man får ta sig en promenad då med. Blir nog själv men det kan vara skönt att få lyssna på dunkadunka music och bara rensa tankarna, det kan behövas just nu! Snart är det sommar och längtan till att åka bort har nog aldrig varit såhär stor. Bort med mina bästa vänner och slippa tänka på allt här hemma. Men snart så.



2011-04-20 | 10:06:37

Don't cry over someone who wouldn't cry over you.


2011-04-15 | 12:09:59

bra, tack hej





"När du har hört vad jag har sagt. Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft"
Payback it's a bitch!


2011-04-12 | 14:20:00

I wish that I could have this moment for life, cuz' in this moment I just feel so alive..

nu har jag bestämt mig, fattat det jobbigaste och svåraste beslutet i mitt liv.


2011-04-12 | 11:15:17

SKÅL !!!

Jag & min finaste

2011-04-09 | 22:12:55

but the feeling is great.

Har hittat mig en älskling som kommer att få vara med mig hela sommaren, i think :) Just love it!




2011-04-07 | 19:08:38

it's a hard thing faking a smile when I feel like i'm falling apart inside

I've seen dreams that move the mountains
Hope that doesn't ever end
Even when the sky is falling
And I've seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That's what faith can do


2011-04-06 | 23:22:26
RSS 2.0