- STORA IDIOTER FINNS DET GOTT OM!

Hallojsan!!
Har inte haft tid eller ork för bloggen ihelgen. Haft massor att göra med älsk och vänner! :)
Nu sitter jag hemma hos mamma och har hjälpt henne att möblera om och inväntar nu älsklingen som ska hämta mig så vi får åka hem. skriver mer imorgon! :D

pussssss


2010-08-30 | 19:30:08

- ALL IN TONIGHT WITH MY GIRLS!

Denna dag vaknade jag med världens huvudvärk och tänkte direkt att min kväll skulle bli förstörd. Men icke! Jag och älsk klev upp och gjorde och klara sen for vi och hämtade mamma sen vidare för att storhandla på icamaxi. Handlade även mat till min "lilla" tjejmiddag som jag ska ha ikväll :) så nu sitter jag hemma ensam eftersom min älskade har åkt iväg på grabbkväll med alla grabbarna ;) jag inväntar mina underbara tjejer som ska komma. Blir massa skitsnack&mys sen en liten lugn utgång! Eller som elin sa: Ikväll ska vi bli fulla! haha så kanske kör en all in tonight ;) we will see... Nä nu ska jag gå och platta mitt KORTA hår, ångest att jag går ut med korthår... BLÄ! menmen, skriver mer imorgon!


2010-08-27 | 17:09:43

- I CAN REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Hemma, äntligen! efter en hel dag på stan med J. Mötte upp henne vid halv tolv utanför hennes skola, sen satt vi där ett tag sen gick vi och åt lunch. Sen vidare till um och sen fick jag min älskade solning. Har inte solat på hur länge som helst men nu äntligen fick jag göra det igen! Så imorgon blir det nog en till solning för det var så underbart! ;-) men iaf, efter jag hade solat så gick vi lite på stan och kikade. Hittade ingenting, men det är ju inte ovanligt. Här i Sundsvall finns inte alla kläderna från t.ex H&M som butikerna i Sthlm har. Tråkigt men så är det. Så gick senare tomhänt och skulle möta upp mamma för en middag på stan men stötte då på Maria och hennes lilla Eddie så jag följde med dom på Afrohörnan för att kika på lite löshår så mötte mamma upp oss där. Sen gick vi lite mer på stan för att göra lite ärenden sen blev det middag på Kebabcity ;-) Sen tog jag och mamma en promenad bort till lillasyster på en liten fika. sen runt åtta kom älskling och hämtade mig och mamma så åkte vi hem till mamma för att jag skulle hämta ett par skor som jag vill börja använda igen eftersom det är höst nu ;-) men nu är vi hemma, jag och älskling. kollar lite på sommar med ernst sen blir det nog en film skulle jag tro. sen sova för imorgon ska jag, älskling och mamma åka och storhandla. Jag ska ju ha tjejmiddag med dom bästa imorgon så måste inhandla lite småsaker :-) menmen, nu ska jag stänga av dumburken och vara social.


2010-08-26 | 20:58:38

- EMIL, DU ÄR ALLT!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

2010-08-25 | 19:07:58

- A DAY AT THE HOSPITAL

Vaknade imorse runt 9 efter ha fått sovit exakt HELA natten, inte varit uppe någonting. Väldigt skönt!
Förkylningen känns flera mil borta men då har man fått en jäkla hosta ist och det är så otroligt jobbigt :-/ Iaf så ringde jag min älskade lillasyster och frågade vad hon skulle göra en dag som denna, i regnvädret alltså, hon skulle upp på ett besök på sjukhuset så jag fick för mig att jag skulle åka med dit i några timmar. Riktigt intressant besök. Men nu är vi iaf hemma efter ca 1 timme i taxin hem. Skit färdtjänst som ska åka runt halva stan för att man ska hem. Idioti säger jag bara!
Nu ska jag och sis laga någon mat, sen ska jag hem och vänta på att älskling kommer hem från jobbet. Saknat han massa idag fast vi sågs några ggr på sjukhuset :-) Jag är sååååå kär! <3
Men som sagt. Nu blir det middag! Skriver mer sen när jag är hemma!


Min älskade lillasyster & jag!


2010-08-25 | 16:59:21

- EFTERLYSNING AV JACKA!

Jag efterlyser denna jacka i rosa. i strl XXS eller XS!
Någon som har den och vill sälja så kontakta mig gärna!


2010-08-24 | 16:29:05

- SICK AND TIRED

Idag efter jag och älskling hade varit hos mamma på middag så kände jag verkligen ingen ork i kroppen för att göra någonting, och nu ligger man här. Febrig och dyngförkyld :(
Nu kryper jag ner i soffan för att invänta älskling som är och spelar hockey med grabbarna!


2010-08-23 | 21:16:39

- LOVE ME, LEAVE ME

Förkyld, febrig och jävlig ligger jag i soffan och glor på tv medans älskling fortfarande sover. Jag vill också sova mer, men det går ju inte! plus att grannen spelar trummor nu på morgonen :O
Men iaf, så igår var jag och mami på stan sen tog vi bussen upp till Selångermarknad där vi mötte upp några. Sen åkte vi på bigboy och åt middag, sen skjutsade älskling upp oss till brorsan för att umgås lite med fasters lillahjärta :) Sen kom älskling och hämtade mig där på kvällen så åkte vi hem och kollade på sista Sagan om ringen filmen!
Idag händer inte så mycket eftersom både jag och E är sjuka. Vi har tvättstugan sen är vi bortbjudna på middag till mamma så vi ska väl ta oss dit senare i eftermiddag också :)
Men nu ska jag kolla klart på Våra bästa år ;)


Grattis på födelsedagen, bästa vän! :)


2010-08-23 | 10:41:13

- MY HAIR!



jag och mitt lilla hår!


2010-08-22 | 11:39:11

- I EN VÄRLD AV IDIOTER STÅR HAN FÖRST I KÖN.

Har inte haft ork eller lust att skriva blogg dom senaste dagarna. men nu e jag tillbaka.
Det är några som vill se hur kort mitt lilla hår blev och det kommer en bild senare idag! i promise :)

Men iaf, min helg har varit lugn och skön. Umgåtts med älsk och familjen. Laddar inför nästa helg när jag ska ha "tjejkväll" här hemma. För älsk ska iväg på "grabbkväll" så då passar jag på eftersom jag har lägenheten själv då :) Så det ska bli riktigt kul! Hoppas på att veckan går fort.

Igår blev det selånger marknad en sväng med Mamma, Morbror, Katarina och lille lukas :) Gick enbart dit för att få äta en langos ;) Så idag ska vi dit och kolla lite på stånden och så. Men först blir det stan en sväng.
Och nu ska jag slänga på mig "ut-och-gå" kläderna för en prommis! :)
Skriver mer seeeeen!


2010-08-22 | 09:06:02

- SICK AND TIRED

Godmorgon, då vaknade man av att grannen spelade musik!!!! irriterande.. Tur att älskling fortfarande kan sova :) Det behöver han! Men men, igår blev det stan en sväng med frugan sen åkte vi ut till Birsta för att kolla och äta men så långt hann vi inte :/ Jag blev illamående, yr och kunde knappt hålla ögonen öppna så det var bara till att åka hem och lägga sig, väl hemma så spydde jag som en gris, sen somnade jag och sov i 2timmar. Vet inte vad det kunde vara... :/ idag mår jag mycket bättre och känner mig piggare iaf. Men idag ska jag spendera heeeela dagen med mitt hjärta som är ledig! Det blir middag hos mamma, sen bara mys :)
Och nu ska jag glo på lite tv tills älskling vaknar.

2010-08-18 | 10:11:45

- GOODBYE LONG HAIR!



En sista bild på mig i långt hår, idag ryker det! ;)


2010-08-16 | 12:16:59

- SUNSHINE OUTSIDE

Åh, solen skiner men det är då inte varmt. Snart får man äntligen börja använda koftor och sin älskade skinnjacka ;) Jag längtar till hösten lite! Men iaf, igår runt 12 tiden åkte jag och älskling ut till hans stuga där hans mamma, hennes man samt älsklings syster med man och 2barn var :) Sååå fina barn! Sen kom Henrik & Evelyn med deras lilla son Nathan. Det blev grillat och massa tårta eftersom lilla Nathan fyller 1år. Hade en riktigt mysig dag. det behövdes...
Nu är jag vaken fast mina ögon vill SOVA. Men har en massa samtal att ringa så då måste man vara uppe.
Senare idag ska jag hem till mamma och plocka ur mitt älskade löshår! buhu! Ska försöka vara utan det i några månader för att vila håret. Så vi får se om det slutar i tårar när mamma har tagit ur allt, hehe.
Nä nu ska jag fortsätta att ringa några samtal. Skriver mer sen!

2010-08-16 | 09:31:58

- SAMMA MÅL?

Du försvinner, men vart vet jag inte.
Du försvinner, utan att säga nått.
Jag trodde det var meningen att jag skulle veta det.
Jag trodde att det var meningen att vi skulle vandra samma väg.

Ibland förstår man ingenting och som så många gånger förr,
det är nog inte meningen att man ska förstå allt.
Även fast man alltid vill veta. Veta vad som händer och vart man är på väg.


2010-08-15 | 11:21:54

- LUGNA MÄ, SÄ SÄ

Nu sitter man här i soffan och klockan är runt 02.15... efter en utekväll.. den slutade definitivt i skit men vad gör det?! hade ju roligt ett tag iaf ;) Älskling sover som en stock, det behövde han. Och jag vill ha maaaaaat!
Känner verkligen att jag har festat av mig, sundsvall är ingen rolig stad att festa i alls längre. alla känner alla. uscha det är så tråkigt! man kanske ska ta en tripp bort från Sundsvall? inte till sthlm men till någon annan liten håla kanske. Jaja, vi får se vad som händer. kanske kan lura med mig frugan någonstans! ;)
Nä nu ska jag väl krypa ner med älskling i sängen och försöka sova. Det är en ny dag imorgon och då ska man fira lillasyster med släkten eftersom hon har fyllt 20. Ska bli riktigt roligt!
Menmen, sov gott allihopa. för det ska jag försöka att jag göra efter denna kväll.


2010-08-14 | 02:18:55

- LITEN UTGÅNG MED FRUGAN!

Ändrade planer för kvällen, blir en liten utgång med frugan med massa vin ;)


2010-08-13 | 20:15:31

- MY MAN IS BACK!

Hemma igen efter en morgon med hårfärgning på sis och en eftermiddag med mamma.
Heeeelt slut och har fruktansvärt ont i kroppen.. Jävla förkylning.
Har hämtat ut min älskade iphone idag, den har verkligen varit saknad!!! ;)
nu ska jag krypa ner i soffan och vräka i mig godis och vänta på att älskling kommer hem från jobbet.

skriver mer imorgon!

2010-08-12 | 17:52:37

- EFTERLÄNGTAT!!

Uppe med tuppen p.g.a förkylningen :( Har inte kunnat sova på hela natten, har inte fått någon luft och halsen värker.. men nu ska jag ändå göra mig klar för att gå bort till min älskade lillasyster för att färga hennes hår sen ska jag spendera heeeeeela dagen hemma hos mamma med henne. Vi ska nämligen städa ur min garderob och slänga det "skit" som jag inte använder ;) MEN först så ska jag gå förbi Ica och hämta ut min älskade iphone som är tillbaka från lagningen :D soooo happy!! hoppas och ber på att den är hel nu... ;)

så nu ska jag göra mig klar! bloggar mer seeeen! :D



2010-08-12 | 10:04:47

- WHEN I SAID IT DIDN´T HURT, I LIED...

"I never knew it could feel this way
I never thought you would walk away
When it was over you called late nights
And you said, do you miss me

Second thoughts haunting you at night
Baby do you regret that you let it go
If you doubt what you did was right
You should know

That I lied
When I said I'm over and done with you
I lied
When I said it didn´t hurt
I lied

I've got a piece of you in my soul
I really tried I was left in the cold
I didn´t know it could be this strong
Now I can´t let it go

And I lied
When I said I'm over and done with you
I lied
When I said it didn´t hurt
I lied

I lost my course
And my life´s too short
To deny how much you mean to me
I leave my pride
Yeah I let it slide
And I let you know

That I lied
When I said I'm over and done with you
I lied
When I said it didn´t hurt
I lied"


2010-08-11 | 16:58:49

- BÄSTA VÄNNER..




"Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Jag har fått en vän som jag kan lita på
I den mörkaste natt så finns hon alltid där
Mina tårar har hon torkat bort
Och tillsammans har vi skrattat gott
Hon finns där vid din sida när stormarna går
Ger mig mod att står för det jag alltid har trott på"


2010-08-11 | 16:11:48

- EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT

Goddagens folket!
Blev ingen hemmadag fast jag är sjuk.. Mötte upp min käraste vän Sanna och hennes pojkvän Niklas, samt sannas två söta småsyskon på stan för en liten runda! Väldigt mysigt, synd bara att dom åker hem imorgon men om ca 1 månad kommer hon hem igen :D
Men iaf så är jag hemma hos mamma nu och kollar när min älskade sis har panik. haha
Mamma bjuder på middag idag och det e bra för älskling jobbar till 20 så slipper man äta själv ;) Det bjuds iaf på laxfiléer, potatis och romsås. MUMS!
På söndag tar min syster sitt pick&pack och flyttar ner till huvudstaden.. :/ Det känns inte alls bra, men jag vet att hon är överlycklig och glad över det så :) Men i slutet av augusti åker jag och hjärtat ner till henne och spenderar några dagar där så det ska bli kul! Nä nu ska jag sluta nörda vid datan...


Fick även ett besked idag som jag har väntat på i några månader och det var väldigt positivt. Glädjetårarna kom verkligen...




Min fin sis & Jag!


2010-08-11 | 15:43:03

- SUUUUUUUUUUUUUUUUUUK

Då vaknade man idag och kunde knappt andas. Jävla förkylning! :/
Ont i halsen, huvudvärk och täppt i näsan! inte perfekta tillfället att bli sjuk nu direkt..
Idag är jag bortbjuden till mamma på middag för älskling jobbar, så dit ska jag ta mig idag också. Känner ingen ork i kroppen att gå i regnet och att åka buss har jag lessnat på. så får se om någon liten stackare vill skjutsa mig. Sen ikväll var det meningen att jag skulle ut en sväng men just nu känner jag bara för att vara hemma och friskna till så, så får det bli :)
Och älskling har bokat biljetter till filmen Predator på fredagkväll så det kommer bli riktigt mysigt!
Nä nu ska jag ta mig en till kopp té med honung sen försöka vila en stund.



2010-08-11 | 11:01:48

- GONNA MISS MY SIS A LOT!

Haft en riktigt bra dag med sis, först kom hon hit med kina mat så vi åt och snackade en massa. Hon flyttar ju på söndag så det gör ont i hjärtat!! Efter vi hade ätit så gick vi ner på Ams en sväng för att sis skulle ordna lite saker. Sen tog vi bara en snabbpromenad igenom stan sen gick jag hem. Så nu ligger jag i soffan och väntar på älsk som borde vara hemma snart från jobbet. Då blir det någon godmiddag sen ska han iväg och spela match och jag ska nog ta en promenad hem till mamma och säga hej :) Imorgon blir det en fika med Malin på stan sen hoppas jag att jag hinner träffa min älskade vän Sanna som är hemma på visit en snabbis!

Fick mail om att min käraste iphone är påväg hem till mig igen efter lagningen :D HAPPY ME!!!
Hoppas bara att den funkar nu så man inte blir galen och måste skicka in den igen ;)


2010-08-10 | 16:20:18

- REGNREGNREGN

Ska det inte komma LITE mer regn i lilla sundsvall?! snälla
Idag får det bli en innedag i soffan och bara glo på tv tills älsk kommer hem från jobbet. regner bara öser ner och man har ingen lust alls att gå utanför dörren.
Igår fyllde min älskade pappa 55år så då åkte jag och systrarna mina dit på kvällen en sväng för att fira honom. Blev lite tårta och massa prat :) mysigt! Sen fick jag skjuts av pappa hem och där hade älsk gjort dipp och morötter så det blev lite mys framför tvn :)

Idag är det 1månad mellan mig och E. Men det känns redan som en evighet, på ett väldigt bra sätt :)
Han gör min dagar till dom bästa! Känns så bra <3


Nu ska jag vänta in sis som ska komma förbi en sväng.


2010-08-10 | 11:49:11

- ETT LIV UTAN DEJ, ÄR INGET LIV...



nu blir det mys med hjärtat resten av kvällen. Skriver imorgon!
pusss


2010-08-09 | 21:08:24

- I LOVE THE WAY THINGS ARE RIGHT NOW!

Godmorgon, eller godkväll kanske man ska säga..
Nu har man NÄSTAN blivit en människa igen efter gårdagen! Huvudvärken kvar nu bara..
Så, igår runt 8 kom älskade Sara till mig sen skjutsade älsk oss till Malin där hon, carro och tommy var :) Dansade, drack och snackade massa skit! Sen runt elva så skjutsade älsk ner oss till stan för att ta stämpeln på memento eftersom vi stod på "listan". haha, sen tillbaka hem till Malin igen för att dricka upp det vi hade kvar sen åkte vi ner igen runt tolv tiden. Dansade och hade oss ;) Sen gjorde vi Stads en sväng innan hemgång. Älsk hämtade upp mig, Sara och Mattias. Käkade max sen skjutsade vi hem Sara sen Mattias. Kom sedan hem runt kvart över 4 ungefär. Hade en riktigt rolig och lyckad kväll med underbara folk! :)
Nu inväntar jag hjärtat som är påväg hem från jobbet. Ska bli underbart att få rå om honom ikväll! <3


Här kommer några bilder, lånade från carro´s blogg!










2010-08-08 | 20:34:38

- CAN´T HANDLE IT ANYMORE

man slutar fan aldrig förvånas! to good to be true!!!!


2010-08-07 | 18:09:19

- AT MAMI´S PLACE

Hello dear! ;)
Nu sitter man hemma hos mamma efter en sväng på stan. Är bara här en snabbis sen ska jag hem och ladda inför kvällen med girlsen! :D
På stan köpte jag mig en foundation sen solade jag och sis.
Orkar inte skriva mer nu, blir kanske ett inlägg ikväll när tjejerna har kommit. Vem vet :D

2010-08-07 | 15:42:56

- CATCH ME IF YOU CAN




”Don’t fight a battle if you don’t gain anything by winning”


2010-08-07 | 11:14:39

- A DATE WITH MY WIFE ♥

Godmorgon :D Hinner inte skriva nu för jag måste skynda mig ner på stan för att möta upp frugan för en lunch! sen blir det en solning också ;)


2010-08-06 | 11:32:05

- BOY, I´M CRAZY FOR YOU ♥



I'm sorry

Last night we had a fight
Said some things I wish I'd never
The black marks from last night
From tears you cried still on my sweater
I step over the plate that you broke last night
I pick up your clothes that I threw outside
In the cold light of day we can leave it behind
Out of our minds


I guess we get a little bit crazy
I guess we get a little bit cruel
But this is how crazy you make me
Bad enough to think about losing you
But even as I walk away
And I say I'm gonna stay
Only takes a moment or two
Cause you and I both know the truth
I'm crazy for you... youu
I'm crazy for you

A thousand flowers
The power of saying sorry
So you don't have to call
To find out you know you got me
Even when you hurt me the way you have
Even though you know I can treat you bad
But we're drawn once again
Like a moth to a flame
Yeah it's like that


I guess we get a little bit crazy
I guess we get a little bit cruel
But this is how crazy you make me
Bad enough to think about losing you
But even as I walk away
And I say I'm gonna stay
Only takes a moment or two
Cause you and I both know the truth
I'm crazy for you youu
I'm crazy for you (yoouuuu)

Yeah
Takes a little fire to keep things hot
Takes a little loss to know what you've got
Forgiving and forgetting takes a lot
But we know what we've got

I guess we get a little bit crazy
I guess we get a little bit cruel
But this is how crazy you make me
Bad enough to think about losing you

I guess we get a little bit crazy
I guess we get a little bit cruel
But this is how crazy you make me
Bad enough to think about losing you
But even as I walk away
And I say I'm gonna stay
It only takes a moment or two
Cause you and I both know the truth
I'm crazy for you (yeah)
Whoaa and I'm crazy for you
I'm crazy for you


2010-08-06 | 11:19:10

- GIVE ME SLEEP, SOMEBODY?

Ingen sömn alls 2 nätter nu, vad är felet?! uscha.. så eftersom jag inte kan sova så ska jag in och möta Josefine och Matilda tidigare :-) Det ska bli roligt! Snacka lite skit osv ;-)
Hjärtat ligger fortfarande och sover, det ser såå skönt ut men jag kan inte :O
Menmen, skriver mer när jag är hemma från stan igen!



2010-08-05 | 09:51:35

- CRAZY FOR YOU

Gud så dålig jag är på att blogga idag, men hjärtat är ledig från jobbet nu i 2dagar så vill ju umgås med honom då!! :)
Nu ligger jag i soffan, proppmätt och kollar på Bygglov medans hjärtat gör en efterrätt :D Undra vad?! :)
Idag har jag inte gjort så mycket alls, vaknade runt 11, klev upp och glodde lite på tv tills E vaknade så gick han på Ica och jag ner på OkQ8 för att skicka iväg min telefon. Det känns jätte konstigt att ha samsungen ist men 2veckor klarar jag nog :) Efter vi hade varit iväg på varsit håll i några få minuter så åt vi frukost sen har vi bara myst framför tvn och nyss ätit middag!
Skulle egentligen ha gått ut ikväll med en gammal bästa vän som jag saknar massor! och jag är väldigt glad att vi har börjat umgåtts och pratat igen. <3 men vi bestämde oss för att inte gå ut, hehe. menmen, snart är det helg och då får man ta nya tag! ;) Nä. nu ska jag stänga av dumburken och vara med han som får mig att må som bäst! :)
Får inte glömma och säga att imorgon ska jag spendera lite av dagen med älskade Josefine och gofisen Matilda :) Ni har verkligen varit saknad! <3


2010-08-04 | 18:33:40

- MR.IPHONE GONE!

Hello dear people ;) Idag blev det en sväng på stan med sis för att hämta ut några paket och nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit middag här med henne och sis :) har även fixat ihop alla papper och så som ska skickas iväg med min älskade iphone som ska in på lagning i 2veckor :'( känner mig redan lonely utan den, buhu! Men jag har ju min gamla älskade samsung touch i rosa som får ersätta mr.iphone så länge :) nu kommer snart kusin jeanette och hanna hit på besök för lite fika och prat, sen ska jag gå och möta upp älsklingen som slutar jobbet 8 ikväll. Tråkigt att han jobbar hela dagarna nu, tomt när man vaknar upp på morgonen utan honom! uscha.
Nä nu ska jag klä på mig "gå" kläderna ;)



Idag fyller även min älskade Elin år :D Grattis!!!!


2010-08-03 | 17:19:36

- OLD TIMES

Godmorgon Sundsvall! Utgången i lördags blev ganska så lyckad, fick iaf hem min väldigt berusade pojkvän väldigt tidigt så igår blev det bara filmmys heeeeela dagen och kvällen :) Baby lagade middag till mig och självklart så blev det kyckling, som jag älskar mest av allt! haha :)
Imorse vaknade man upp ensam då hjärtat har bytt skift på jobbet och nu jobbar dagar och kvällar. Tråkigt, så nu ska jag göra mig klar för stan med mami och sis. Sen hoppas jag att min bästa vän vaknar och kommer in så vi får ta en fika och prata lite :) Skriver mer ikväll!



2010-08-02 | 11:15:33

- DON´T FEEL LIKE IT

Ja, då har man haft sönder sin iphone då. Man skulle aldrig ha gått ut!
Skriver mer senare, för nu ska jag trycka i mig skräpmat ;)


2010-08-01 | 12:29:27
RSS 2.0