just what I need right now

Idag är ingen bra dag så tror att jag åker och spenderar några timmar med dom bästa ikväll. hörs

2010-11-29 | 16:47:47

need you now...




Picture perfect memories, scattered all around the floor. Reaching for the phone cause, I can't fight it any more. And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time. It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without, I just need you now. Another shot of whiskey, can't stop looking at the door. Wishing you'd come sweeping in the way you did before. And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time. It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now. I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now. And I don't know how I can do without, I just need you now. I guess I'd rather hurt than feel nothing at all. It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now. And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now. And I don't know how I can do without, I just need you now. I just need you now. Oh baby I need you now.

2010-11-28 | 22:24:41

första advent.

Oj, 4 dagar sedan jag skrev något? Har haft fullt upp och så men nu är jag tillbaka igen.
Ihelgen har jag varit ut båda dagarna. Ovanligt va? ;) Ifredags kom Elin, Sara & Liza till mig så drack vi, lyssnade på musik och snackade en massa skit och sen gick vi ner på Memento där Lazee spelade. Väldigt trevlig kväll med en massa alkohol! Och igår så var det inte meningen att jag skulle ut men så blev det ändå. Elin & Liza kom till mig runt 23 tiden så det blev snabba puckar för mig att fixa mig och så och dricka lite vin. Sen gick vi ner på Memento och där hade vi superduper kul. Som vanligt! slutade bara i lite kaos för jag hatar när man får höra saker av andra som personerna själv borde kunna berätta för en .. men tydligen så ska det funka så i en vänkrets. Menmen, nu på morgonen har jag tagit mig en lång dusch och ätit lite frukost så nu ska jag krypa ner i soffan och glo på någon film tills hjärtat vaknar till liv. Blir middag hos mami sen hoppas jag på en runda nere på stan på julskyltningen :) så vi hörs senare.
Just ja, glömde säga att jag gjorde årets första och nog världens fulaste vurpa igår så idag har man ett fint blåmärke på höften och röven. hahahahaha.....


Efter att ha sett denna bild från igår så ska jag verkligen första att sätta i riktigt löshår igen! HAHA


2010-11-28 | 13:04:28

tröttis

Två kvällar i rad nu har jag fått besök av sis. Mysigt :) Vi åt lite sen kollade vi på Paradise Hotel. Just love it! Idag har jag först och främst varit iväg med sis när hon fixade sina naglar, sen kom älsk och hämtade oss så åkte vi hem till mamma och åt middag. sen efter det åkte vi vidare till älskade kusin Jeanette. Vi fikade & skvallrade litegranna ;) Älsk spelade lite wii med elias tills han skulle åka och jobba. Så nu ligger jag här ensam igen efter att syrran nyss åkt. Tråkigt!! Men imorgon blir det stan tidigt med Sara för att uträtta några viktiga ärenden. Efter det ska jag väl bara hem och packa sen åka vidare till tjejerna(Liza&Elin) för vi ska ju ut imorgon. Blir nog ganska lungt för mig eftersom helgen består av utgångar också ;) Så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla lite på tv sen försöka att sova.
Godnatt sötnosar!



2010-11-24 | 01:13:25

sick and tired

Godmorgon allihopa :)
Vaknade nyss, hur skönt som helst men det värsta är att jag knappt har sovit något inatt. Ryggen värker & jag hostar som en galning på nätterna. usch, fy & blä. vill bli frisk nu.
Hjärtat sover än eftersom han har jobbat natt så jag ska iväg med sis när hon ska fixa sina naglar sen blir det Ikea en sväng tror jag. Sen hade vi även planerat att jag, sis & älsk skulle till våran kusin Jeanette ikväll och hälsa på så får se om det blir så, annars åker jag till Liza & Elin och sover där och spenderar hela onsdagen med dom :D Men nu ska jag gå och tvätta rent mitt ansikte sen göra mig klar. ciao

2010-11-23 | 13:32:44

ta vara på varandra, ta inte varandra för givet.

Fortfarande vaken? ja, jag vet. Fick sent film besök inatt av älskade sis. Hur mysigt som helst :) Vi såg "My sisters keeper", så sjukt bra. Tårarna rinner exakt hela filmen. Både för att den är grymt bra men samtidigt tänker man tillbaka på saker som hänt ens egen familj. Men man är stark.
Men iaf så imorgon ska jag & sis ut på Ikea tror jag att det var sagt? Hm, älsklingen lär ju ändå sova till 2-3 tiden på eftermiddagen så bäst att jag sysselsätter mig med något medans. Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova iaf, inte för att det kommer gå bra men det är värt ett försök.
Godnatt på er :)


2010-11-23 | 02:21:29

high on shoes

Är bara tvungen att visa domhär snyggingarna som snart är hemma hos mig :D
JUST LOVE THEM!!



Dom finns självklart på Nelly.se och kostar endast 399:-


2010-11-22 | 22:57:14

helgen

i´m back. helgen har varit super härlig. Ifredags blev det bara mys med älsk, mami och mina älskade systrar! sen på lördagen så hade jag, sis, sara & sanna planerat en utgång men sanna kunde inte följa med. tråkigt :/ så jag, sara & sis förfestade hos mig lite sen drog vi ner på Oscar där det BARA va äldre folk ute just då den helgen. Skit dåligt. Men glad var jag ändå HELA kvällen :) igår (söndag) blev jag & älsk bjudna på middag hem till svärfar med älsk´s syster denise & hennes pojkvän peter. Riktigt mysigt :D sen åkte vi förbi hemma hos lillasyster en sväng för att kolla hur hon mådde. mami var också där så vi stannade en stund och spelade lite kort ;) sen skjutsade vi hem mami sen åkte vi hem och kollade på film och fick även ett sent besök av storasyster :) ♥
Idag hade jag ställt klockan på 7.45 bara för att jag skulle ringa till vårdcentralen för att få en tid för att kolla upp min rygg och förkylningen. så fick en tid kl 13. Dom tog lite prover men inget prov visade något. Konstigt nog. Hoppas att man blir frisk snart och att ryggen bara blir bättre. Men nu har älsk åkt och jobbat så jag ska ta och krypa ner i soffan till en film sen sova. Så hörs


2010-11-22 | 19:52:23

friday i´m in love

Godmorgon. Nu ligger jag i soffan och funderar på en sak. När jag INTE ställer alarmet på telefonen så vaknar jag toktidigt, men nu när jag ställt alarmet så vill jag bara sova längre. Helt sjukt tycker jag menmen. Nu ska jag göra mig klar för att möta upp älskade syster som kommer hem från Sthlm i 6dagar nu :D Blir en fika och lite shopping på stan. Hörs sen, puss

2010-11-19 | 10:47:48

vi är som powerpuffpinglorna.

Jag har insett att jag, elin & liza är som powerpuffpinglorna.
Jag är Bubblan. Elin är Buttran och Liza är Blomman.




  • Blomman, har långt rött hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är trions ledare, och den som beter sig mest vuxet och sansat.
  • Bubblan, har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och blåsa såpbubblor, och hennes naiva överkänslighet gör att hon ofta (felaktigt) betraktas som gruppens svaga punkt.
  • Buttran, har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är trions pojkflicka, och hon har en förmåga att låta sitt aggressiva humör gå ut över andra.

2010-11-19 | 01:34:43

bildbomb från mp


2010-11-18 | 23:32:09

bloggtorska

Idag mår man som man förtjänar så tänker inte uppdatera ngt mer sen.
Dagen kommer bestå av mys med hjärtat, middag hos mami sen film hos Liza&Elin.


Bjuder på en bild på mig från igår;


Pusss


2010-11-18 | 11:11:44

girls night out again

Godmorgon :) Då ligger man i soffan och är fruktansvärt trött men kan inte sova mer. väldigt frustrerande! och speciellt när man fortfarande är sjuk, som jag har varit nu i 1månad. Älsklingen sover som en stock iaf, men funderar på att väcka honom så vi kan äta frukost. Tråkigt att göra d själv :) tvättstugan har vi idag också, jag hatar verkligen d men tvätta måste man ju.
Ikväll blir det en liten utgång med Elin. Kan bli en väldigt intressant kväll. haha! Men Lizafisa kommer saknas igen!
Men nu ska jag äta ngt, toooookhungrig nu. Hörs sen! pusss


2010-11-17 | 12:07:11

this is the shit


Jag har bara en sak att säga, what a man he is! ;)
detta blev dagens älsklingar idag. nu ska jag och baby krypa ner i sängen! Godnatt



2010-11-16 | 23:44:31

monday morning

Jaha, då har redan måndagen gått. Idag vaknade jag halv 2 :O Hur sent som helst ju, brukar aldrig sova så länge men somnade dock inte förrän 5imorse. Försökte även få liv i min älskade sambo då men icke, han sov till 4. Han klev upp och vi tog en snabbdusch sen bar det iväg till mami på middag :) Har saknat min mami sååå mycket!
Vi åt och pratade en massa, plus att jag rensade ur min garderob på tok för mycket kläder :( Men det behövdes verkligen. När vi sedan skulle hem och gick ut till bilen så ville den inte låsas upp, men vi fick upp bagageluckan så jag fick krypa in där igenom och öppna inifrån. haha.. Lite kul va d iaf. Men nu är vi hemma och har kollat på Wallander och nu ligger jag vid datan och sambon spelar NHL. så sociala är vi med varandra ibland ;) Men snart blir det sängen så säger nu godnatt :) pusssss


Dagens;


2010-11-15 | 15:34:29

föralltid

vad som än händer
jag älskar er


2010-11-15 | 15:26:18

massa kärlek till denna låt! LOVE THE WAY YOU LIE PART TWO ♥

[Rihanna]
On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna]
Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

[Chorus]

[Rihanna]
So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

[Eminem]
This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me I'll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it

[Chorus]
Love the way you lie


2010-11-15 | 01:57:08

J RICE ♥

Dessa låtar är dagens låtar, Lyssna och njut!









2010-11-15 | 00:41:53

do you feel like that about someone ?


När varje hjärtslag smärtar för att du känner så himla mycket mer än du borde. När du innerst inne vet att bara för att han älskar dig betyder det inte att ni är rätt för varandra. För ibland är orden inte varma nog för att hålla kylan borta och när det kommer till kärlek gäller det att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem. Men om vi någon gång vaknar upp, då vill jag ligga där för evigt.



2010-11-14 | 12:25:01

i´m okay

How are you completely fine? I am wrecked.
And you’re basically…fine.
As if you didn’t go through the same thing too. Why are you okay?


2010-11-14 | 11:01:45

Farsdag

Grattis älskade pappa på farsdagen! Idag runt tre tiden så ska jag & pappa äta middag hos lillasyster. Bara vi tre! Hur mysigt som helst men storasyster saknas fruktansvärt mycket just nu. Tycker att du ska komma hem nu. ♥
Men nu ska jag lägga mig och sova ett tag till, tills att man ska ta sig en dusch och göra sig klar. Puss


2010-11-14 | 10:43:20

Bildbomb på mig & äääälin. Lizisen saknas dock :(






2010-11-13 | 16:45:00

äcklig stad? JAAAAAA!

Hemma från krogen och jag har såna funderingar. Hur kommer det sig att ALLA i sundsvall ligger med ALLA? Det e fruktansvärt äckligt. Speciellt killarna som vill ligga med alla tjejer i en och samma krets. FYFAN! Men välkommen till Sundsvall mina vänner. Godnatt!

2010-11-13 | 03:30:52

äntligen helg, igen

Äntligen helg igen! Igårkväll tog jag & hjärtat en långpromenad i den underbara vita naturen. Så härligt att snön äntligen är här. Nu längtar man bort till Vemdalen och skoteråkningen. Får hoppas på att det blir Vemdalen till nyår med dom bästa girlsen kanske? :) Men iaf, efter vi hade varit ute och gått så köpte vi en massa gotta och kollade på film. Hur mysigt som helst! Nu har jag vaknat till liv och hjärtat sover än. Han kommer nog sova ganska länge eftersom han ska jobba natten inatt och resten av helgen. Så ikväll blir det en utgång med älskade Elin, kommer bli grymt kul i think ;) och imorgon kl ett ska jag vara borta hos lillasyster för att göra massa pyssel & peppakaksbak med massa barn :) Ser verkligen framemot det! Men nu ska jag ta och göra lite frukost sen får vi ser vad som händer resten av dagen tills Elin kommer! ciao


2010-11-12 | 12:19:32

bakis = huvudvärk

En trött, frusen & bakis sandra ligger i soffan helt död efter gårdagen. Blev en utgång med dom bästa, dvs Liza & Elin :) Dom kom till mig runt halv 9 sen började vi dricka. Snabbt och väldigt mycket! Strax efter elva tiden gick vi ner på Memento där det knappt var några folk men riktigt kul hade vi ;) Vaknade runt 11 imorse, klev upp och åt lite frukost sen somnade jag & hjärtat i soffan och vaknade nyss typ. Hur skönt som helst. Nu har hjärtat gått ner i tvättstugan sen skulle han gå och handla till maten ikväll. Vi ska göra potatisgratäng och fläskfilé, sååååå jävla gott :) Sen ikväll blir det en promenad och sen soffläge. Älskar´t!
Nu blir det en efterlängtad dusch :D


Dagens älskling;


2010-11-11 | 15:15:38

äntligen..

så har första snön kommit hit :D
I´m soooo happy! Finns självklart nackdelar med snön men dom skiter jag i just nu. Plus att denhär vintern inte blir som dom 2 senaste vintrarna.. tråkigt som fan. Det gör verkligen ont i mig. Kommer nog inte bli någon vemdalenresa eller någon skoteråkning alls. Menmen, vad ska man göra åt saken. Life changes..
Ikväll har jag iaf varit ute på en lång promenad med Jennifer, hur mysigt som helst eftersom när vi var ute och gick började de ju snöa :) och nu har man krypit ner under filten i soffan och glor på "Jims Värld" ;) Ska snart fundera på refrängen att sova, ska ju upp halv 10 för att göra mig klar för ett besök ute på Ikea med mami. sen på kvällen blir d en utgång med Elinpelin :) ser verkligen framemot d.
Nä nu ska jag försöka sova. Godnatt! Puss

 

två gamla bilder på mig & elin ♥


2010-11-10 | 01:15:43

my best friend once told me

Min allra bästa vän skickade denna text till mig en gång.
så sant.


"Jag vet att du klandrar dig själv. Även om du innerst inne vet att det inte riktigt var så.
Tittar dig i spegeln ibland och tänker vafan är de för fel på mig.
Du tittar på den där flickan han jämt brukade prata om.
Jämför dig med henne även om du vet att du är så mycket bättre.
För det handlar inte om ytan, de handlar om att du skulle kunna vara så mycket bättre.
För du tycker om honom. Nästan för mycket. Du bryr dig. För lite. För mycket. Ja nästan för mycket.
Så du klandrar dig själv. För allting han säger, för allting han gör. För allting han gjort och
allting han kommer göra. Han lämnade dig och du klandrar dig själv.
kanske borde du inte gjort som du gjorde. Du lyssnar på den där låten.
Blundar. Tänker tillbaka. Ångrar lite att du såg honom den där dagen.
Ångrar lite alla gånger du skrivit till honom. Visat att du brytt dig.
Hade det vart annorlunda om du låtsades att du inte brydde dig när du
igentligen brann inuti? Hade de vart annorlunda? Så du ångrar allting.
Allting du gjort och allting du sagt. Och nu är allting som de är.
Du vill bara dra, låsa in dig i ett rum och glömma bort allting.
Du ångrar dig så mycket så att du ångrar att du träffade honom den dagen.
Ångrar att du själv lät dig falla."


2010-11-09 | 22:51:54

finner inga ord

Jag är rädd för att en del av mig vill ge upp.
Den sidan som velat så länge orkar inte längre.
Jag vet att du bryr dig fast du är tyst.
Jag vet att de finns någonting inom dig som vill, men kan inte.
Men de räcker inte, inte längre. Det går inte att blunda längre.
Att vänta på dig är som att vänta på regn i öken.
Det är sant att kärleken gör en blind, kanske så blind att vi inte vill se vad vi har.
Det som andra ser. Det vi inte vill prata om, som vi låter vara osagt.
Jag är rädd att de inte blir bättre än såhär.
Vad händer om jag går? Springer du efter mig då? ♥

2010-11-09 | 01:57:05

feelings


"det vattnas i mina ögon och det klumpar sig i halsen.
det var längesen jag grät. jag har glömt hur ont det gör."



2010-11-09 | 00:19:00

LOVE THE WAY YOU LIE PART TWO

Min absoluta favoritlåt, utan tvekan, är Love the way you lie.
Nu har det kommit en part two, texten är precis som första låten helt jävla fantastisk. Lyssna!


2010-11-08 | 21:50:16

läkarbesök

Idag har jag äntligen varit hos läkaren om halsen. så nu är det bestämt att jag ska operera bort halsmandlarna :/ Tagit lite blodprov och så där idag så nu ska jag bara vänta på kallelsen för operation. Sjukt nervös kommer jag vara men det ska nog gå bra. Ihelgen var den även 20års fest för Liza hemma hos henne :D sjukt kul må jag då säga! Slutade lite i kaos men det e då inte bara mitt fel ;) fel att folk kan stå för vad dom tycker och vad dom säger. Menmen, idag efter sjukhusbesöket så mötte jag upp älskade Jennifer på stan för en fika och lite shopping. Sen gick vi hem till mig och åt middag, hemmagjord pizza. Rikigt mysigt var det :)
Ikväll blir det bara mys framför tv i soffan med tända ljus. Älsklingen jobbar natten så det e riktigt tråkigt :( Men får göra det bästa av situationen. Ha en bra kväll :) Puss

2010-11-08 | 20:38:39

stay baby, stay

Miley Cyrus - Stay


Well it’s good to hear your voice
I hope you’re doing fine
And if you ever wonder
I’m lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I’d have you by my side


Oooohh I miss you
Oooohh I need you


And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Well I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

I look up at the starts
Hoping you are doing the same
And somehow I feel closer
And I can hear you say


Oooohh I miss you
Oooohh I need you


And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, always stay

I never wanna lose you
And if I had to I would choose you
So stay, please always stay
You’re the one that I hold on to
My heart would stop without you

I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay, I’ll always stay
And I love you more than I did before
And I’m sorry that it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask I will stay, I will stay, I will stay


2010-11-07 | 23:25:13

dagens älskling;




2010-11-04 | 21:10:41

still sick

Fortfarande sjuk. Feber, hosta & förkyld som en tok. Bläää.



Och idag fyller världens bästa Liza 20år :D
Grattis ♥


2010-11-03 | 09:09:04

sjuk

Jaha, då har man blivit sjuk igen. Jävla hals .. :'( Ringde nyss vårdcentralen men som vanligt vill dom att man ska vänta någon dag och se, och sen ringa dom igen. Så hoppas att denna dag går fort :/


2010-11-01 | 11:25:38
RSS 2.0