Sängen är skönare än någonsin, bara en sak som saknas.

Dödligt trött tjej! Kom hem för ett tag sen efter ha varit uppe hos bror och myst med lillprinsessan. Alltid lika mysigt att vara kvar där mot kvällen så man får bada henne, kamma håret hennes & läsa godnatt saga för henne ♥ Hon fick även träffa E idag som hon har tjatat om i någon månad nu och har nog aldrig sett hennes leende så stort. En bamsekram fick han av henne också. Little sunshine! :)
Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik samt kollar när storasyster packar resväskan för att dra söderut i någon vecka. Önskar att jag kunde följa med men icke! Det får bli senare i sommar. Det händer ändå mycket här hemma nu, midsommar är påväg & självklart är det ju gatufesten om 2veckor så det kommer bli grymt! Midsommar tänker jag spendera ute i bergeforsen hos finaste tilda, med liza & frugan. Vädret ska dock bli skit men grilla ska vi göra ändå och sen dricka lite rosiiiiiiiiie och snacka en massa skit. Kanske blir krogen efteråt? Vem vet. Men kvällen kommer nog bli awesome :)
Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa i onepiecen och invänta mitt filmsällskap för kvällen. Mys ♥
Ha ett bra slut på eran tisdag ni med :)


2011-06-21 | 21:12:34

soon it's allright.


I just don't know if I want to do it anymore, get close to somebody so they can leave again.





2011-06-21 | 20:49:42

the truth.

I heard you´re a player. So let´s play a game.
Let´s sweet talk
Let´s play fight
Let´s talk 24/7
Let´s tell each other good morning
and goodnight every day.
Let´s take walks together
Let´s hang out with each other´s friends.
Let´s give each other nicknames.
Let´s talk on the phone all night long.
Let´s hold each other
Let´s kiss and hug.
And whoever falls in love first, loses!


2011-06-21 | 20:23:33

truth is, i miss you

Jag vill vara fast i din närhet, känna pulsen slå, dina andetag mot min hals och dina händer längs min ryggrad, tyda teckenspråket du talar till mig i tystnad. Blunda och känna tryggheten i din famn, där sekunder mer än gärna få bli till timmar, låt oss stänga oss ute från omvärlden inatt och vara våra egna egoister i varandras sällskap att inte få tänka på något annat en stund. Inatt vill jag vara fast i din närhet och känna pulsen slå.


2011-06-19 | 23:43:58

Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had




"There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you"

2011-06-19 | 22:07:36

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Hemma efter en dag med min finaste brorsdotter. Finns inget bättre ställe jag är på när jag känner mig nere, hon får alltid mig att le det största leendet. Vi har varit ute i solen och lekt en massa och sen har vi haft fikamys.
Saknar även redan min bästa vän å storasyster som är nere i huvudstaden och som inte kommer hem förrän om en vecka. Det är nu jag känner att jag behöver henne som mest.
Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på någon film. Hoppas på att man somnar tidigt för inatt slog jag igen mina två blå runt halv 4. Så godnatt :) PUSS

2011-06-07 | 20:50:17

jag saknar att låta min blick vila på honom när han sover.

Nu kommer ett fruktansvärt deppigt inlägg men de skiter jag i faktiskt.
just nu känns allt blä igen, folk kommer och går i mitt liv och de börjar bli för mycket!
säger en massa underbara saker som ger en ett stort leende på läpparna men som sagt, så är man inte den enda som får höra de från dom personerna. helt ärligt så känns de som om att man inte gör en enda människa runt omkring sig glad, eller ger dom ett leende. Knappt att dom någonsin varit stolt över en? så nu ska de bli ändring. jag ska inte ge dom en massa och sen inte få tillbaka ett skit. ska bli lika grisig som alla andra är just nu, så passa. the bitch is back... Och imorgon ska jag få spendera eftermiddagen å kvällen med min prinsessa som alltid blir happy av att se mig och jag henne! Fasters älskade tös :)
Nog om de, just nu ligger jag i sängen och ska ta å försöka sova. Har fruktansvärt svårt att sova när det e sommar, varmt och för ljust. Kisses



2011-06-07 | 01:32:49

keeps me going

Medinas nya album har äntligen släppts! Kan fan inte göra annat än att älska detta.
This shit keeps me going.
Två av mina absoluta favoriter har ni här.



Medina - Flyger Fritt



Medina - Sann Romans


2011-06-03 | 00:34:54
RSS 2.0